Körös-körül Körösfőn – az Erdély TV rendkívüli ünnepi műsora

Körös-körül Körösfőn – az Erdély TV rendkívüli ünnepi műsora
Az Erdélyi Magyar Televízió húsvéti műsorkínálatának rendhagyó, szórakoztató, és egyben értékes ünnepi műsora a Körös-körül Körösfőn, amely húsvétvasárnap 20 órakor tekinthető meg.

Kalotaszeg ékkövén, a Sebes Körös forrása mellett elhelyezkedő Körösfőn forgatta húsvéti szórakoztató műsorát az Erdélyi Magyar Televízió. A különkiadású műsor vendégei: erdélyi hírességek, a Pittyes2es és Gyufa, avagy a Duduly Vendel, Hengán István és Postolică Adrián humorista trió, Kádár Annamária pszichológus, egyetemi adjunktus, valamint a 4S Street együttes frontembere, Alin Nicuța és gitárosa, Fülöp Loránd. Mindannyian húsvéti ünnepségre készülnek a körösfői malomházban a helyi gazdák segítségével. A ráhangolódás elengedhetetlen eleme a játék, a vendégeknek izgalmas feladatsort kell így teljesíteniük: körösfői lakossá válni, megtapasztalva a varrottasairól, a fafaragásairól és népviseletéről híres körösfői vidék szokásait. A játékos próbákon Badics Petra műsorvezető kalauzolja végig a szereplőket.

E felejthetetlen élményt megörökítő ünnepi műsor húsvétvasárnap 20 órától, vagy húsvéthétfőn 17 órától követhető az Erdély TV-ben. A műsor megtekinthető azonos időben az Erdélyi Magyar Televízió YouTube-csatornáján is.