Előfizetés

Prémium tartalom előfizetés

Prémium

15lej/hó
Korlátlan hozzáférés a Szabadság korábbi és aktuális prémium (fizetős) tartalmához, amely jól, kényelmesen olvasható – a megjelenítés tetszetős és átlátható asztali számítógépen, laptopon, tableten, okostelefonon egyaránt. Az ezzel az előfizetéssel olvasható tartalmakat a piros alapon megjelenő „Prémium" felirat jelzi a cikkeknél. (Figyelem: a Prémium csomag nem teszi lehetővé a nyomtatott Szabadság pdf formátumú megtekintését, utóbbi szolgáltatásunk jelenleg technikai okok miatt szünetel, de nemsokára ismét elérhetővé válik).
Nyomtatott újság előfizetés

Print

90lej/hó
A nyomtatott lapot hat megyében (Kolozs, Szilágy, Beszterce-Naszód, Szeben, Szatmár, Fehér) házhoz viszi a Román Posta – Kolozsváron a Donáth Média Kft. is –, így kényelmesen, akár már a reggeli kávéja mellett is „fogyaszthatja” a legfrissebb híreket. Előfizetni minden hónap 22-ig lehet, az előfizetés a következő hónap első napjától érvényes a hónap végéig (tehát nem lehet hónap kőzepétől rendelni).
Nyomtatott és prémium előfizetés

Támogató

10lej/30lej/50lej
Hírportálunk évtizedek óta kínál minőségi, olvasmányos tartalmat teljesen ingyen, miközben lapunk megjelenését nem támogatja sem az állam (közpénzből), sem politikai pártok vagy vállalkozók. Ingyenes online cikkeinket multimédia tartalmak – videó- és fotóriportok – egészítik ki, illetve olyan tartalmat is olvasni lehet itt, amely a nyomtatott lapba nem kerül be. Ezen kívül extra tartalomként lapozható a kolozsvári magyar utcanévjegyzék, a sporttörténeti gyűjtemény, illetve egyes mellékleteink – Erdély Tájain, Református Híradó – is fellelhetőek pdf formátumban. Köszönjük, hogy rendszeresen olvassa portálunkat, és arra kérjük, hogy segítsen önfenntartó maradni, hogy semmilyen külső befolyás, csakis szakmai szempontok, szabályok irányítsák tevékenységünket: támogassa szerkesztőségi munkánkat alkalmanként vagy rendszeresen egy jelképes összeggel, akár csupán kávé árával.