Hirdetések

Események

Camerara über alles! – ha más nem, ez a vezényszó(halmaz) felkeltheti a kíváncsiságodat és segít téged kapcsolatfelvételre buzdítani: Varga Emőke, volt pedás évfolyamtársam és kórustársam, téged kereslek, hogy az énekkar alakulásának 40. évfordulóján, 2025. május 8. és 11. között, együtt ünnepeljünk. A 0757-576888-as telefonszámon érsz el. Darvas Bea.

Események

Kedves osztálytársak, akik 1974-ben érettségiztetek az Ady-Şincai líceumban, kérlek telefonáljatok a következő számra: 0751-095957, Vincze Kati. (6,7)

Események

A 12-ES SZÁMÚ KÖZÉPISKOLA 1973–74-ES ISKOLAI ÉVBEN VÉGZETT 12. F, G OSZTÁLYOK TANULÓI 2024. június 15-én délelőtt 10 órakor tartják az 50 éves érettségi találkozójukat a kolozsvári földészek Kalandas társulata termében (Kolozsvár, Máramaros u. 58. sz.)

Események

László Bakk Anikót ünneplik születésnapján

Január 20-án, szombaton 18 órakor Mátyás király szülőházában régizenés, verses, beszélgetős est keretében ünneplik az Amaryllis alapítójának, László Bakk Anikónak 80. születésnapját. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki melléjük szegődik ez ünnepi alkalomra. Aki úgy tartja, kérik, vigyen magával néhány verssort, amelyet jókívánságaik mellett emlékfüzetbe jegyeznek be. 
Közreműködik az Amaryllis apraja-nagyja, Bogdán Zsolt, Cserey Both Zsuzsa, Csörsz Rumen István, Fehér Árpád, az Instru-Mentor Egyesület, Kostyák Előd és Orendi István. 

Események
A PIARISTA REND ALAPÍTÓJÁNAK ÜNNEPE
Holnap, augusztus 25-én, pénteken Kalazanci Szent József (1557–1648) emléknapja, aki a piarista azaz Kegyes Tanítórend alapítója, az ingyenes közoktatás szentje, az összes keresztény népiskola pártfogója, a katolikus egyház történetében a legnagyobb nevelő és pedagógus. Kolozsváron az Egyetem/Universităţii utcai piarista templomban délután 6 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, amelyre mindenkit szeretettel várnak.