Hirdetések

Részvét

Az APÁCZAI CSERE JÁNOS ELMÉLETI LÍCEUM MUNKA­KÖ­ZÖS­SÉGE őszinte együttérzését fejezi ki ROKALY RÉKA kolléganőnknek édesapja,
ROKALY JÓZSEF 
elvesztése miatt érzett fájdalmában. Részvétünk a gyászoló családnak.

Részvét

Szomorú szívvel fogadtuk a hírt, hogy osztálytársunk,
SZANISZLÓ JÓZSEF
eltávozott közülünk. Őszinte részvétünk a családnak. A Brassai Sámuel Középiskola 1960-ban végzett 11. C osztálya. (i)

Részvét

Drága SAROLTA!
Nincs rá szó, mellyel kifejezhetnénk együttérzésünket egyetlen féltett kincsetek elvesztésekor. Isten mindenek feletti ereje nyújtson számotokra erőt, örökké tartó vigasztalást ez óriási veszteség elviseléséhez!
ELIZA,
áldott lélek, legyen az álmod szép! A TITULESCU ISKOLA MUNKAKÖZÖSSÉGE.

Részvét

Együttérzésünk KÓSA MÁRIA igazgató szeretett édesanyja elvesztése okozta fájdalmában. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A BRASSAI SÁMUEL ELMÉLETI LÍCEUM MUNKAKÖZÖSSÉGE.

Részvét

Megrendülten értesültünk volt kollégánk,
NÁNÓ CSABA
haláláról. A ma már többkötetes szerző első cikkei a Szabadságban jelentek meg, 1997-től-2000-ig pedig belső munkatársként tevékenykedett, több tudósítását, helyszíni riportját, interjúját közölte lapunk. Az együtt töltött évek alatt tisztességes, tehetséges, önzetlen kollégát ismertünk meg benne, emlékét szeretettel őrizzük.  A Szabadság munkaközössége, barátai őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak. Nyugodjék békében!

Részvét

Mély fájdalommal értesültünk
BANGUR PIROSKA
elhunytáról. Szívből jövő részvétünket fejezzük ki  a gyászoló családnak ebben a nehéz időszakban. Piri mama kedvessége és szeretete mindannyiunk emlékezetében élni fog, és mély nyomot hagyott mindazokban, akiknek volt szerencséjük ismerni Őt. Nyugalma legyen csendes! ANDREA, BABA ÉS CSÖNGE.

 

Részvét

Kedves Juli és Eszti néni! Mély megdöbbenéssel értesültünk
BANDI
hirtelen haláláról! Őszinte együttérzéssel áll a Kis család mellett a Brassai Sámuel Líceum 1989-ben végzett XII. B OSZTÁLYA. Nyugodjék békében!

Részvét

Drága  ESZTER, mély fájdalmatokban együttérzek veletek, MÓNI. (i)

Részvét

Drága barátnőnk, KISS ESZTI és CSALÁDJA, fogadjátok őszinte részvétünket. Nyugodjon békében szeretett fiad,
BANDI.
A MOSTIS CSALÁD. (2)

Részvét

Drága ZOLI! 
Tudtuk, hogy nagy a baj, de utolsó percig reménykedtünk, hogy most is Te leszel a győztes és ott lehetsz az általad mindig nagy szeretettel szervezett osztálytalálkozón. Meggyötört tested feladta, halálod nagy űrt hagy mindnyájunkban. Nyugodjál békében, őszinte részvétünk a családnak. OSZTÁLYTÁRSAID AZ 1962-BEN VÉGZETT A, B, C OSZTÁLYOK A 3-AS SZÁMÚ KÖZÉPISKOLÁBÓL.

Részvét

A PROTESTÁNS TEOLÓGIAI INTÉZET MUNKATÁRSI KÖZÖS­SÉGE ÉS DIÁKSÁGA, őszinte részvétét fejezi ki Kurta József-Tibor főkönyvtárosnak szeretett édesapja elvesztése miatti fájdalmában. REKTORI HIVATAL.

Részvét

A BOLYAI EGYETEM KÉMIA KARÁNAK 1959-BEN VÉGZETT HALLGATÓI szomorúan búcsúznak
BÖSZÖRMÉNYI ÁRPÁD
kollégától, baráttól. Emlékét megőrizzük! Őszinte részvétünk LUCSI­NAK. (2)