Vállalkozói készségfejlesztés a K+-ban

Vállalkozói készségfejlesztés a K+-ban
Újabb vállalkozói készségfejlesztő workshopot szervez a Kreatív Kolozsvár 2016. november 25–27. között Kolozsváron a K+ közösségi térben. A képzés olyan fiataloknak szól, akiknek már van vállalkozásuk, de az még nem pörgött fel eléggé, vagy akiknek már van egy vállalkozási ötletük, és szeretnének jól megtervezett stratégiát és üzleti tervet is készíteni mellé.

Az ingyenes workshopra 2016. november 21., este 21 óráig lehet jelentkezni a www.kplusz.ro weboldalon található regisztrációs űrlap segítségével.

A háromnapos interaktív képzés során a stratégián lesz a fókusz, hogy a fiatal vállalkozók a lehető legpontosabban megismerjék célpiacaikat, lehetőségeiket, korlátaikat. A résztvevők megtanulják a Lean gondolkodást és az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjét. Személyre szabottan értelmezik azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálják vásárlóikat. Saját vállalkozásaikon vagy ötleteiken dolgoznak két és fél napon keresztül, sok gyakorlattal és egyéni konzultációval, ezért a képzés azoknak ajánlott, akik elkötelezettek!

A képzés trénerei Hűvös Ágnes startupstratégiai tanácsadó és Molnár Attila szervezetfejlesztő pszichológus. Hűvös Ágnes innovációs ügynökséget vezetett évekig, ezután pedig saját startupjai mellett más vállalkozások üzleti stratégiáját segíti, illetve vezetőfejlesztéssel foglalkozik – 10 év alatt a magyar startup közösség egyik legismertebb tanácsadója lett. Molnár Attila 12 év szervezetfejlesztési és coaching tapasztalattal rendelkezik, ügyfelei között startupok és startupokat inkubáló vállalatok is vannak, illetve saját technológiai vállalkozásokon is dolgozik.

A képzés a Kreatív Kolozsvár projekt része, amely a K Plusz program keretében valósul meg.