Téli viszonyok között zajlik a vasúti közlekedés, egyes szerelvények késésben vannak

Téli viszonyok között zajlik a vasúti közlekedés, egyes szerelvények késésben vannak
Téli viszonyok között zajlik a vasúti közlekedés az ország egész területén, a vonatok sebességét pedig a talaj mentén regisztrált alacsony hőmérsékleti értékekhez igazították, így egyes szerelvények késnek – közölte szerdán a Román Vasúttársaság (CFR).

„Téli viszonyok között zajlik a vasúti közlekedés az ország egész területén, a vonatok sebességét pedig a talaj mentén regisztrált alacsony hőmérsékleti értékekhez igazították, így egyes szerelvények késnek” – áll a CFR Rt. által a MEDIAFAX-hoz eljuttatott közleményben.A vasúttársaság ugyanakkor arról is tájékoztatott, hogy egyetlen vasútvonalat sem kellett lezárni, azonban nem kedvező időjárási körülmények miatt a vállalat alkalmazottai ellenőrzéseket végeznek az infrastruktúrán (sínek, váltók, huzalok), és orvosolják a felmerülő gondokat.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír