Téli mese, a magyar társulat bemutatója és születésnap a Puck Bábszínházban

Téli mese, a magyar társulat bemutatója és születésnap a Puck Bábszínházban
A 73. születésnap alkalmából szombaton magyar, vasárnap nonverbális és román nyelvű nyelvű előadásokkal várják a közönséget a Király/Bratianu utca 23. szám alatt. Az elmúlt hétvégén új bábelőadást mutatott be a magyar társulat.

Február 4-5-én ünnepli 73. születésnapját a kolozsvári Puck Bábszínház. Szombaton 11 órától a Varga Ibolya rendezte Eljöhetnél hozzám! című magyar nyelvű előadásra várják a négyévesnél idősebbeket, vasárnap 11 órától A nyughatatlan kalap (r. Rachel Warr, Andra Stefan) nonverbális előadást játsszák, 17 órától pedig Cervantes Don Quijotéjára (r. Ioan Brancu) várják a legalább 10 éveseket.

Az elmúlt szombaton bemutató volt a Puck Bábszínházban, a magyar társulat Téli mese című bábelőadásával (Wass Albert nyomán) ajándékozta meg a gyerekeket.

Egy viharos téli éjszakán különleges képességekkel megajándékozott őzgida születik, akinek célja megtalálni a Kék Hegyekbe vezető utat, ahol örök tavasz van és nincsenek farkasok, sem gonosz emberek – írja magyar nyelvű közösségi oldalán a bábszínház. Ahogy arra számítani lehet, az őzgida útja az „őshazába” kalandokkal teli történet kitartásról, hitről és szeretetről – közli honlapján az intézmény. Szereposztás: Giriti Réka, Patka Ildikó, Kötő Áron, Mostis Balázs. Az előadás rendezője Varga Ibolya, a rendező munkatársa Pünkösti Laura, zenea Venczel Péter, díszlettervező Epaminonda Tiotiu. Az előadást 4 éves kortól ajánlják. Legközelebb február 15-én, majd 25-én láthatjuk 11 órától.

(Borítókép: A Téli mese hős őzgidája PUCK/FACEBOOK)

varosnapokHirdetés