Nyerj belépőt A félreértés előadásra!

A félreértés azért maradt meg máig ható klasszikus alkotásnak, mert a mélyrétegeiből mindig akad új meg új kibányásznivaló FOTÓ: BIRÓ ISTVÁN
A Kolozsvári Állami Magyar Színház társulata június 12-én játssza a nemrég bemutatott A félreértés című előadását Mihai Măniuţiu rendezésében, Kali Andrea, Bodolai Balázs, Imre Éva, Györgyjakab Enikő, Vindis Andrea, Pethő Anikó és Váta Lóránd szereplésével.

„Az én vágyam, hogy az előadás egyszerre legyen megható, ám egyben lehetőség is arra, hogy a közönség elgondolkodjon a jóvátehetetlenről, a végzetszerűségről, valamint arról, ahogyan a szerelem vagy a vágy eltorzulhat. A szerelem és vágy is válhat mérgezővé, gonosz erővé. Ez az a paradoxon, amit Albert Camus A félreértésben kidolgoz” – fogalmazott a rendező. 

A kulturális intézmény médiapartnereként a Szabadság két páros belépőt sorsol ki az előadásra azok között, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy kinek a műve A félreértés.
Ha tudod a választ, nem kell mást tenned, mint elküldened az office@szabadsag.ro emailcímre a neved és telefonszámod kíséretében, június 10-én 14 óráig. Ha te leszel a szerencsés nyertes, válaszemailben értesítünk a tudnivalókról!