Nyerj belépőt az Elektra előadásra!

Az előadás a Román Színházi Szövetség legjobb rendezésért és legjobb fénytervért járó díjra is esélyes FOTÓ: BIRÓ ISTVÁN
A Kolozsvári Állami Magyar Színház társulata május 26-án játssza Elektra című előadását Botond Nagy rendezésében. Az előadás címszerepét Albert Csilla alakítja, további szerepekben Györgyjakab Enikő, Váta Lóránd, Kiss Tamás, Kardos M. Róbert és Román Eszter látható.

A Szophoklész tragédiája nyomán készült előadás szövegadaptációját Kali Ágnes és Botond Nagy jegyzi. „A dramaturgia és rendezés közérthetően kínálja fel Elektra mítoszának újraélesztését, a mítosz-jelenkor tengely mentén megvalósuló kommunikációval” – írja az előadásról Demostene Șofron újságíró.

Az előadás a Román Színházi Szövetség (UNITER) legjobb rendezésért és legjobb fénytervért járó díjra is esélyes. 

A kulturális intézmény médiapartnereként a Szabadság két páros belépőt sorsol ki az előadásra azok között, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy mely szakmai szervezet díjaira esélyes az előadás.   
Ha tudod a választ, nem kell mást tenned, mint elküldened az office@szabadsag.ro emailcímre a neved és telefonszámod kíséretében, május 23-án 14 óráig. Ha te leszel a szerencsés nyertes, válaszemailben értesítünk a tudnivalókról!