Népszámláló biztosokat keresnek

Népszámláló biztosokat keresnek
Április 19-ig lehet jelentkezni a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal által meghirdetett népszámláló biztosi állásra.

Az érdeklődők egy formanyomtatvány kitöltésével jelezhetik jelentkezési szándékukat, ami letölthető az intézmény  www.primariaclujnapoca.ro honlapjáról. A kitöltött nyomtatványt a jelentkezőknek beszkennelt, kézzel vagy digitálisan aláírt kell visszaküldeniük a registratura@primariaclujnapoca.ro emailcímre.

A jelölteknek egy sor feltételnek meg kell felelniük: nagykorúnak, azaz legalább 18 évesnek kell lenniük, líceumi végzettséggel és büntetlen előéletet bizonyító erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkezniük; tudniuk kell használni a táblagépet; képesnek kell lenniük a kulturált kommunikációra, a személyközi kapcsolatok kialakítására, szívélyes, kellemes, módszeres és alapos munkavégzésre; rendelkezniük kell mobiltelefonnal a kommunikációhoz; stressztűrőnek kell lennie és bírnia kell a nyomás alatti munkavégzést.

A speciális feltételek között szerepel a hajlandóság a meghosszabbított munkaidőre, átlagosan napi 8 órára (a nap végéig), illetve hétvégi munkavégzésre.  A kiválasztottakkal a helyi önkormányzat szolgáltatásnyújtási szerződést köt meghatározott időre. A népszámláló biztosokat a szemtől szembeni interjú során kitöltött kérdőívek száma függvényében fizetik. A több részből álló kérdőívnek a személyekre vonatkozó részéért hét lejt, a lakásokra vonatkozó részéért pedig 3,5 lejt fizetnek. A hét lejes díjazás jár minden, a háztartásban lakó személyért. További részletek itt.