Keresi a nyár népdalát a Hagyományok Háza

Keresi a nyár népdalát a Hagyományok Háza
A Hagyományok Háza idén is keresi a nyár népdalát, amellyel megnyithatja a fesztiválszezont. Felhívásukban a szervezők mindenkit arra sarkallnak, hogy küldjék el kedvenc nótájukat, amely legjobban illik a nyár hangulatához, és amely nélkül nem telhet el egy táncház, fesztivál vagy tábor sem.

„Már javában készülünk a nyári fesztiválokra, idén is számos eseményre visszük el programjainkat határainkon innen és túl! A nyár népdala póló fesztiváljaink elmaradhatatlan kelléke, így idén is arra kérünk benneteket, segítsetek nekünk megtalálni az idei nyár népdalát” – írja a Hagyományok Háza.

A szervezők az érdeklődők kedvenc népdalainak szövegét a szervezes@hagyomanyokhaza.hu címre várják július 3-ig és, mint írják, a korábbi tapasztalatok alapján százas nagyságrendű levélre számítanak. A beküldött dalok közül népzenészekből álló szakmai zsűri választja ki az idei nyár népdalát, a nyertest pedig a Hagyományok Háza egy A nyár népdala feliratú pólóval, valamint értékes ajándékcsomaggal ajándékozza meg.