Június is az ifjúságról szól

Június is az ifjúságról szól
Bár már június van, a MayDays programjai még nem értek véget, hiszen ebben a hónapban is vannak olyan ifjúsági programok, amelyekre érdemes odafigyelni.

Rögtön a hosszú hétvége után, június 6-án 20 órától a K+ Közösségi Térbe várnak mindenkit a MayDays harmadik önálló előadására. A HÖOK (Hallgatói Önkormányzat Országos Konferencia) tart előadást az önkéntességről és annak szépségeiről. Az előadás során a résztvevők olyan kérdésekre kapnak választ, hogy hogyan építsenek ki egy stabil és működőképes önkéntesbázist, illetve hogyan működnek jól az önkéntes szervezetek. Ezen kívül megtudhatják, hogyan toborozhatnak új tagokat, hogyan tudják őket megtartani és megszerettetni velük a szervezet alapelvét. Fontos megtudnunk azt is, hogy hogyan legyen hatékony önkéntes bázisuk és hogyan legyenek igazán aktívak a szervezeten belül, hisz ez az egyik fontos alappillére a jól műkődő szervezeteknek. Egy rendezvény során fontos tudni, hogyan motiválják az önkénteseket hatékonyabb munkavégzésre, akár rövid, akár hosszú távon. További információk az esemény facebook oldalán olvashatók.

Június 15-18. között a középiskolásoké a főszerep, hiszen jön a 3. KMDT Diáknapok, a Kolozs megyei Magyar Diáktanács szervezésében. A program a az esemény facebook oldalán olvasható.

Eközben június 16-18-a között a Kreatív Kolozsvár újra szervez: a képzés elsősorban a filmgyártás és a video-reklám tartalmak iránt érdeklődő rendező, operatőr, gyártásvezető, kommunikációs, reklám, és újságírás szakon hallgató fiataloknak szól, de nagyon hasznos lehet bárki számára, aki vállalkozását videotartalmakkal szeretné fellendíteni. Az érdeklődők az esemény közösségi oldalán találnak további információkat a Film- és reklámfilm workshopról.  

 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír