EKE: gyereksíverseny tizenhatodszor

EKE: gyereksíverseny tizenhatodszor
Idén is szeretettel várja az Erdélyi Kárpát-Egyesület (EKE) a 15 év alatti gyerekeket az immár 16. alkalommal kiírt síversenyre. A rendezvény célja hasznos időtöltést biztosítani kicsiknek és nagyoknak egyaránt, megszerettetni a gyerekekkel a téli sportokat, egészségesebb életmódra nevelni őket, ugyanakkor lehetőség a kiválóságok felfedezésére.

Helyszín: Kisbányahavas üdülőtelep, a buszkáti sípálya (Kolozs megye).

Dátum: 2020. március 7., szombat, délelőtt 11 óra.

Versenyszám: gyerek óriás műlesiklás, a pálya hossza 300 m (egy futam).

Regisztrálni március 3-án, déli 12 óráig lehet az alábbi weboldalon: http://siverseny.ekekolozsvar.ro/.

Az EKE-gyereksíverseny egyben ünnep is – kicsik és nagyok ünnepe, a közös együttlété, a találkozásé, az együtt szurkolásé. Bízunk benne, hogy ez idén sem fog változni, és nem csak a nyertesek távoznak jó emlékekkel e rendezvényről.

Idén rajtol a családi síverseny

Felkészülni, vigyázz, rajt! – hangzanak el a bűvös szavak, és a versenyző már el is indult a cél felé, harcolni a kitűzött pálya nehézségeivel, az időjárási viszonyokkal, leküzdve az ilyenkor természetes versenydrukkot. De ezúttal más cél is vezeti útján. És ez a cél nem az egyéni győzelem. Hiszen fenn a startban még ott izgulnak A TÖBBIEK, édesanya, édesapa, testvér vagy akár nagyszülő. Az én versenyidőm az ő idejüket erősíti, a MI időnkből alakul ki a család ideje. Akár ketten vagyunk, akár hárman, négyen, öten vagy még többen, egy a cél: együtt tenni a sikeres eredményért.

Kedves szülők, nagyszülők, vegyetek részt gyerekeitekkel, unokáitokkal együtt e különleges versenyen, tapasztaljátok meg az egymásért való izgulás, drukkolás szépségeit, családtagjaitok biztatásának örömét!

A verseny célja: az alpesi sí népszerűsítése a családok körében, a sportolásra és az egészséges életmódra való nevelés ösztönzése, a sízés szeretetének átörökítése több generáción keresztül.

Helyszín: Kisbányahavas üdülőtelep, Buszkát sípálya (Kolozs megye).

Dátum: 2020. március 8., vasárnap, 11 óra.

Indulhatnak 2, 3, 4 és 5 vagy ennél többtagú csapatok, amelyek tagjai ugyanazon családhoz és ezen belül legalább két generációhoz tartoznak (például szülő–gyerek, nagyszülő–unoka stb.). Egy családból származó, de csak egy generációhoz tartozó személyekből alkotott csapatot (pl. csak férj–feleség vagy csak testvérek) nem lehet benevezni.

Bejelentkezni március 3-án, kedden 12 óráig lehet az alábbi weboldalon: https://csaladisi.ekekolozsvar.ro/.