Szabadulnak a házi őrizetből a Tate fivérek. Melyek a feltételek?

Szabadulnak a házi őrizetből a Tate fivérek. Melyek a feltételek?
A bukaresti ítélőtábla feloldotta ma az Andrew és Tristan Tate ellen elrendelt házi őrizetet.

A bűnszervezet létrehozásával, emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt testvérpárt 60 napos hatósági felügyelet alá helyezték.

Az ítélőtábla döntése értelmében a testvérpárnak tilos bírósági engedély nélkül elhagynia Bukarest és a fővárost övező Ilfov megye területét, nem tarthatnak fegyvert, és távol kell tartaniuk magukat a büntetőügyük sértettjeinek családtagjaitól.

A döntés jogerős.

A bírói testület ugyanígy döntött a Tate-dossziében bűnsegédlettel vádolt két fiatal nővel kapcsolatban is.

A brit és amerikai állampolgárságú Andrew és Tristan Tate, valamint bűntársaik, Alexandra-Luana Radu és Georgiana Manuela Naghel ellen június 20-án emelt vádat a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) bűnszervezet létrehozása, többrendbeli emberkereskedelem, két rendbeli nemi erőszak, informatikai rendszerekhez való jogellenes hozzáférés, informatikai adatok módosítása, valamint ütlegelés és egyéb erőszakos tettek vádjával

Az ügyészek szerint 2021 elején a négy vádlott szervezett bűnözői csoportot hozott létre, amely emberkereskedelemmel foglalkozott Románia, az Egyesült Államok és Nagy Britannia területén.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír