Nyerj belépőt a színház Pornó – Feleségem története előadására!

Pornó – Feleségem története
Az előadásban nyújtott alakításáért Imre Éva Kisvárda polgármesterének díjában részesült a Magyar Színházak 32. Kisvárdai Fesztiválján FOTÓ: BIRÓ ISTVÁN
A Kolozsvári Állami Magyar Színház társulata (KÁMSZ) március 13-án ismét a Pornó – Feleségem története című előadást játssza Árkosi Árpád rendezésében.

„A politikai pornográfia hatálya alól egyikünk sem vonhatja ki magát, a vak is látja, mi történik: nem elég a szavazatunk, sohasem elég, a testünk is kell, a gondolataink, a lelkünk, a hálószobánk. Életünk legintimebb terei sem kivételek, nincs mentség, az ágyban mindig hárman vagyunk, te, a szerelmed meg az ország jóságos vezetője. Meg kell állni a gyermekeink és gyermekeink gyermekei színe előtt és elmondani a saját történetünket. Kiűzni nyelvünkből, tekintetünkből, érintéseinkből, sejtjeinkből a diktatúrát. Amíg nem tesszük meg, diktatúra-függőségben élünk. Nincs bátrabb tett, mint előállni a gyávaság történetével...” – írja Visky András az előadás szinopszisában.

A kulturális intézmény médiapartnereként a Szabadság két páros belépőt sorsol ki az előadásra azok között, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy ki az előadás rendezője.  
Ha tudod a választ, nem kell mást tenned, mint elküldened az office@szabdsag.ro emailcímre a neved és telefonszámod kíséretében, március 11-én 14 óráig. Ha te leszel a szerencsés nyertes, válaszemailben értesítünk a tudnivalókról!