Nemeszsuk győzelme előkészületi meccsen

Nemeszsuk győzelme előkészületi meccsen
Nemeszsukon az új mester, Adrian Iencsi minél többször szeretné látni újoncait még az előkészületek legelején. Az Egyesülés labdarúgócsapata már túljutott az első barátságos találkozón is.

ERKEDI CSABA

A szamosfalvi műfüves pályán a III. ligás gárda a Kolozsvári  Erdély/Ardealul U19-es korosztályos együttesével játszott. Nagy meglepetésre az első félidő végén a hazaiak vezettek 1–0-ra Sălăgean góljával. Fordulat után szinte teljesen kicserélte csapatát Iencsi és a gólok is megszülettek, méghozzá négy. Szerzőik Brumă (2, egyik büntetőből), Dan Florin és Nadin voltak.

Végeredmény: • Kolozsvári  Erdély/Ardealul–Nemeszsuki Egyesülés 1–4 (1–0).

Legközelebb a CFR 1907 ificsapata ellen lépnek pályára a nemeszsukiak, majd következik a III. ligás Szászrégeni Lendülettel szembeni összecsapás. Február elején két alkalommal a IV. ligában szereplő Kolozsvári U FC együttesével játszanak újabb ellenőrző meccseket.

A Kolozsvári Ardealul ificsapata is sorozatban játssza a barátságos találkozókat. Kétszer a Kolozsvári Sportiskola, majd utána a CFR 1907 ificsapata és a III. ligás Kolozsvári Egészség lesz az ellenfele.