Nem mese: belépőket és tekergőket lehet nyerni!

Nem mese: belépőket és tekergőket lehet nyerni!
Amint arról nemrég részletesen beszámoltunk, Szóperencia Határok Nélkül – Tekergő Mesekonferencia címmel nagyszabású rendezvénysorozatot tartanak Kolozsváron, május 26–28. között – előadások, beszélgetések, műhelyek és szórakoztató mesés tevékenységek várnak az érdeklődőkre, hazai és határon túli szakemberek bevonásával. A konferencia néhány programpontja ingyenes, ám a legtöbb esetében a részvétel belépőhöz kötött, amelynek értéke a három napra 80 lej.

A rendezvény médiapartnereként a Szabadság öt belépőt kínál fel az érdeklődőknek, amelyek sorsolás útján találnak gazdára, de két „mesetekergőt” is kisorsolunk. A konferencia ideje alatt ugyanis garmadával érkeznek mesemondók a kincses városba, ezért most intézmények, óvodai, iskolai közösségek, csoportok is mesélni hívhatják őket – a mesetekergők egy-egy tanóra keretében, az adott korosztály (felső határ: 12. osztályosok) igényei alapján alkalmat teremtenek az élőszavas mesemondásra, közös játszásra, éneklésre, mondókázásra.

Aki mesetekergőt szeretne nyerni, küldjön május 20-án délután 4 óráig egy e-mailt az office@szabadsag.ro címre, a tárgyhoz ezt írja: Mesetekergő. A két nyertest e-mailben értesítjük még aznap.

Aki pedig a teljes rendezvényre szóló belépőt nyerne, 24-én délután 4 óráig küldheti el üzenetét ugyancsak az office@szabadsag.ro címre, a tárgyban megjelölve: Szóperencia. A nyerteseket ezúttal is válaszlevélben értesítjük.

A konferenciát beharangozó cikkünk ide kattintva olvasható.