Koszika is fellép a Iulius parki Street food fesztiválon

Koszika is fellép a Iulius parki Street food fesztiválon
Csütörtöktől vasárnap estig népszerű séfek élő főzőbemutatóitól lesz ínycsiklandozó és népszerű együttesek koncertjeitől hangos a Iulius park környéke.

Csütörtökön Munti, pénteken Cristian Boca, szombaton Pandemideea főzőshowjait láthatjuk, vasárnap pedig gyerekeknek tart főzőműhelyt Mnom Mnom. Pénteken 20 órától a Timothy Kross, 21.30-tól a Vunk, szombaton Mandel&Melak és Suie Paparude, vasárnap pedig Koszika & The Hotshots és a Taxi együttes koncertezik, majd lemezlovasok gondoskodnak a bulihangulatról. Burgerek, szaftos marhahús, meleg kenyér és cheddar sajtos szószok mellett saját fagylaltkelyhet állíthatnak össze maguknak a fesztiválozók. Csütörtöktől szombatig szabadtéri mozi is lesz, gyerekeknek arcfestés, fa- és gipszfigurafestés, légcsúszda.

A belépés ingyenes, a kóstoló persze már nem, de a szervezők azt közölték, gondoskodtak arról, hogy legfeljebb 15 lejért kisebb adagokat lehessen kóstolónak vásárolni – már csak az a kérdés, hogy mekkora is pontosan az a kisebb adag. Az ínyencek, akik ennél többre vágynak, előzetesen jelentkezhetnek idegenvezetős fesztiváltúrára: három sós, egy édes fogás és egy friss ital jár, no meg bizonyos konyhai titkokról is lehull a lepel számukra.