Kezdő vállalkozóknak hirdet ingyenes képzést a Kreatív Kolozsvár

Kezdő vállalkozóknak hirdet ingyenes képzést a Kreatív Kolozsvár
Kezdő, ötletfázisban lévő vállalkozóknak szól a Kreatív Kolozsvár következő műhelye, amelyet március 12-14. időszakban szerveznek Kolozsváron, a K+ Közösségi térben - olvasható a Pont Csoport mai sajtóközleményében.

A dokumentum szerint a workshopra 24 jelentkezőt tudunk fogadni, a részvétel ingyenes.  A Kreatív Kolozsvár hasonló témájú januári workshopjára több mint háromszoros túljelentkezés volt. Ezért arra biztatják azokat, akik nem kerültek be a képzésre, hogy regisztráljanak újra.

A háromnapos interaktív képzés során a műhelyvezetők üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget, a stratégiára fókuszálva, hogy a résztvevők a lehető legpontosabban ismerjék meg célpiacukat, lehetőségeiket, korlátjaikat. Emellett személyre szabottan segítenek értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol a vásárlóikat megtalálhatják. A műhelyen olyan technikákat lehet elsajátítani, amelynek segítenek átlátni az üzleti terv működőképességét és hibáit is.

A képzés nem oktatás; a résztvevők saját vállalkozásukon vagy ötleteiken dolgoznak gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.

Jelentkezni 2020. március 4., szerda éjfélig lehet a következő űrlapon: http://tiny.cc/KKmarciusiworkshop.
 
A szervezők figyelmeztetnek: a jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek visszaigazolást küldünk március 5-én 17 óráig.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak, a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címen és a Facebookon is.