December 1. Kupa röplabda Szamosújvárott

December 1. Kupa röplabda Szamosújvárott
Huszonhetedik (!) alkalommal rendezte meg a Szamosújvári Városháza a December1. kupával díjazott öregfiútornát. Az idén négy csapat vett részt az egész napos rendezvényen, amelynek az Ana Ipătescu Elméleti Líceum adott otthont.

ERKEDI CSABA

A helyi Old-Boys és a Börtön együttesei mellett még megtisztelték a rendezvényt az ispánmezői (Beszterce Naszód megye) és szászrégeni öregfiúk képviselői. A papírformának megfelelően a tornát a Börtön csapata nyerte, amelyben helyet kapott a Dési  Egyesülés volt játékosa, Nicolae Mătieş, messzemenően az idei kiadás legjobb és legtapasztaltabb röplabdázója. Külön dicséretben részesítették a szervezők a torna legidősebb résztvevőjét, a 77 (!) esztendős Augustin Sabo nyugdíjas testnevelő tanárt, aki mind a huszonhét kiadáson pályán volt! Igazi sportember, akire büszke is a helyi röplabda közössége.

December 3-án, szombaton a szamosújvári Old-Boys röplabdacsapata Szászrégenben esedékes barátságos tornán vesz részt, ahol 12 együttes lesz jelen Maros, Szeben, Beszterce Naszód és Kolozs megyéből.