Dâmbovița megyei lány – Műanyag fóliába volt csomagolva a holttest

Dâmbovița megyei lány – Műanyag fóliába volt csomagolva a holttest
Mihai Dincă, az eltűnt, majd holtan talált 11 éves Dâmbovița megyei lány ügyében vizsgálatot folytató ügyész a sajtónak elmondta: a fő gyanúsított egy külföldi állampolgár.
Hozzátette: az eddigi vizsgálatok alapján rendelkezésükre álló adatok szerint a lány már nem élt, amikor a rendőrséget értesítették eltűnéséről. Hozzátette, több térfigyelő kamera felvételeit is átvizsgálták, és van egy fő gyanúsítottjuk az ügyben, egy személy, aki autójával elhagyja Gura Şuţii települést, és csak harminc perc elteltével hajt be a következő faluba, bár normális körülmények között a két település közötti távolság 2-3 perc alatt megtehető.

Az ügyész nem cáfolta, de meg sem erősítette az újságíróik azon információját, miszerint a fő gyanúsított egy holland állampolgár. Közölte: nem zárják ki azt sem, hogy nemi erőszak vagy más szexuális agresszió is történt.

Az ügyész hozzátette, a lány holtteste műanyag fóliába volt csomagolva, és erőszak nyomait észlelték rajta. Több információt az igazságügyi orvosszakértői boncolás eredményétől, illetve a helyszínen folytatott vizsgálatoktól remélnek.

Mihai Dincă azt is elmondta, hogy a fő gyanúsított bérelt autót vezetett, amelyet a rendőrség azonosított és lefoglalt.