Ciolacu nem tárgyalt Mircea Geoanával

Marcel Ciolacu szociáldemokrata pártelnök szerdai nyilatkozata szerint „fociról, politikáról és úszásról” beszélgetett Mircea Geoană NATO-főtitkárhelyettessel legutóbbi privát találkozójukon, az államfőjelöltségről nem esett szó.

A miniszterelnök Sorin Grindeanu szállításügyi miniszterrel és Lia Olguţa Vasilescu krajovai polgármesterrel szerdán meglátogatta a Krajova és Piteşti közötti gyorsforgalmi út 1-es és 4-es szakaszának munkatelepét. 

Itt egyebek mellett arról faggatták az újságírók, hogy tett-e valamilyen politikai ajánlatot Mircea Geoanának, akivel a Marius Tucă újságíró születésnapja alkalmából egy bukaresti étteremben tartott összejövetelen találkozott. 

„Ha összegyűl valahol kettőnél több román, nyilvánvalóan fociról és politikáról beszélgetnek. Azon az estén mi úszásról is beszélgettünk, politikai tárgyalásokat azonban nem folytattunk” - válaszolt Ciolacu.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Marcel Ciolacu miniszterelnök pénteken informális megbeszélést folytat Bukarestben magyar hivatali kollégájával, Orbán Viktorral – közölték csütörtökön az Agerpres hírügynökséggel hivatalos források.
Belpol