BL: Gólzáporos kedd este

BL: Gólzáporos kedd este
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Bayer Leverkusen hazai pályán szenvedett 4–2-es vereséget az Atlético Madridtól, így igen rossz helyzetből várja a visszavágót. A másik keddi meccsen Manchesterben még ennél is több, nyolc gól esett

Diego Simeone csapata rutinosan futballozva szerzett meggyőző előnyt már az első félidőben, s végül győztesen hagyta el a BayArenát.

Rendkívül parázs és pörgős, kihagyott és meg nem adott tizenegyest is hozó mérkőzésen a Manchester City 5–3-ra legyőzte az AS Monacót. A hazaiak részéről Sergio Agüero, a kétszer is vezető monacóiaktól Radamel Falcao két gólt szerzett. Utóbbi a második játékrész elején akár a továbbjutást is megalapozhatta volna, de a saját maga által kiharcolt tizenegyest elrontotta.

Eredmények, Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés: • Bayer Leverkusen (német)–Atlético Madrid (spanyol) 2–4 (gól: Karim Bellarabi – 48. és Sztefan Szavics – 68., öngól, illetve Saúl Níguez – 17., Antoine Griezmann – 25., Kevin Gameiro – 59., 11 m és Fernando Torres – 86. perc) • Manchester City (angol)–AS Monaco (francia) 5–3 (Raheem Sterling – 26., Sergio Agüero 2 – 58. és 71., John Stones – 77., valamint Leroy Sané – 82. perc, illetve Radamel Falcao – 32. és 61., továbbá Kylian Mbappé – 40. perc).

A visszavágókat március 15-én játsszák.