Alkotótáborban tökéletesítették dalaikat az Erdély dala verseny döntősei

Alkotótáborban tökéletesítették dalaikat az Erdély dala verseny döntősei
„Nagyon magas volt a 10 négyzetméterre eső zsenik száma a táborban!” – mondta Tarján Zsófia, aki az Erdély dala döntőseinek egyik mentora volt az október 3-6. között zajló alkotótáborban. A Honeybeast énekesnője mellett Vizi Imre dalszerző, producer és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője vették szárnyaik alá a tehetséges zenészeket és dalszerzőket.

Az aktív alkotói folyamat mellett a zenekarok olyan előadásokon és workshopokon vehettek részt, amelyen a zeneipari management alapjaiba, vagy épp a zenei online kommunikációba nyerhettek betekintést.

A közös munka meghozta gyümölcsét, és a negyedik nap végére a Végtelen Sziget, Frunzea Dávid, a Dreamflow, a Szintaxis, Koszika, A csajod és az Álljunk meg zenekar is szakmai tanácsokkal és élményekkel, valamint egy átdolgozott dallal a hátizsákjában térhetett haza, hogy készüljön az döntőre.

Az alkotótáborról készített műsort az Erdély TV október 20-án, 21:30 órától közvetíti.

A zenekarok a következő hetekben a dalok sútidómunkálatain dolgoznak, készülve az döntőre, melyet október 30-án este 8 órától élőben közvetítenek az Erdély TV-n, valamint az Erdély dala és a MIÉRT Facebook-oldalán.