Zilahi röplabdacél: bajnoki cím

Zilahi röplabdacél: bajnoki cím
Csupán egy hónap vakáció jutott az élvonal röplabdázóinak, január 21-én folytatják az A1-bajnokságot. A tavalyi évad ezüstérmese, a Zilahi MRK férfi csapatának játékosai már mindjárt az újévi ünnepek után elkezdik a felkészülést a visszavágóra.

ERKEDI CSABA

Ebből két fordulót már decemberben lebonyolítottak. a szilágysági együttes viszont nehéz időszak előtt áll, az új idény első négy találkozóján mind-mind komoly ellenfelekkel játszik. Így például a 14. fordulóban éppen a tavalyi  bajnok, a Krajovai U MSC otthonában lép pályára, majd a 15. menetben a jelenlegi  listavezetőhöz, a Steauához utazik. Folytatásként a Ploieşti-i Tricolorul gárdáját fogadja a meszes alji sportcsarnokban (az ősszel csak a Prahova megyei városban kaptak ki Marian Constantin edző tanítványai. utána pedig újból idegenben szerepelnek, a Galaci Arcadia otthonában. Idegfeszítő periódus, amellyel nem nagyon találkoztak az elmúlt években, pedig európai szinten is érdekeltek voltak.

Ha túljutnak az első négy mérkőzésen, mondhatni már páholyban érezhetik magukat a szilágyságiak, de meglepetésre mindig lehet számítani. Fő céljuk a bajnoki cím elhódítása.