Untold: több mint kétszáz fellépő

Untold: több mint kétszáz fellépő
Kétszáznál több bel- és külföldi fellépővel jelentkezik idén augusztus 4 és 7-e között az immár hetedik Untold fesztivál, számoltak be csütörtöki, a zenei felhozatalt részletező közleményükben a szervezők. Mint írják, a résztvevők idén is világhírű DJ-kre, zenészekre számíthatnak, és az Untold immár egyértelműen a világ legnagyobb zenei fesztiváljainak sorába került.

A főszínpad húzónevei között szerepel az energiától áradó show-jairól híres Dimitri Vegas & Like Mike, továbbá ATB, Chico Rose, Bassjackers, Tim Hox és Gryffin. A nagy fellépők sorában említik a francia DJ-t, Kungsot is, aki diszkózenei-behatásokat ötvöző mixeiről nevezetes.

Először lép fel a nagyszínpadon a világhírű német Claptone, aki öt éven át vezette „a legjobb house DJ-k” rangsorát a Top 100 DJ Mag listában, és aki az Untoldon a Masquarade (Álarcosbál) című előadással lép majd fel. A nagyszínpadi előadók sorában szerepel még a technozenei szupersztár, Paul Kalkbrenner, a közkedvelt rapper, G-Eazy, és a nagyon tehetségesnek tartott FJK (Fresh Kiwi Juice) francia zenei előadó is.

Egyedi előadást ígér az elektronikus zene királyának tekintett David Guetta is, illetve idén fellép a kolozsvári aréna színpadán a zenei partnere, DJ Morten, a Future Rave zenei jelenséget megalkotó producer is. A modern reggaeton neves képviselője, J Balvin is itt lesz az idei Untoldon. J Balvin három Grammy-díjat mondhat magáénak, milliók ismerik dallamait.

A főszínpadon olyan ismert belföldi előadók is jelentkeznek, mint Dirty Nano, Manuel Riva, Pascal Junior és a Partydul Kiss Fm. A Time színpadon Andreea Esca & Otravă, Andi Moisescu, Marius Onuc B2B Just 2 is fellépnek. A Galaxy színpadot a techno zenének szentelik, itt Amelie Lens, Anfisa Letyago és Ann Clue, továbbá Boris Brejcha, Maceo Plex, Mathame, Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live, Tale of Us, Jamie Jones B2B Loco Dice és sok kisebb, úgynevezett underground, de tehetséges DJ zenéjére lehet majd bulizni. A román trap zene műfaját az Alchemy színpadon Ian, Killa Fonic, Azteca, Rava, AlbertNbn, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, YnY Sebi, Rava, Connect-R & Johny Romano és MarKo Glass ft. Bvcovia képviselik majd. Ugyanezen a színpadon több, a hip-hop, liquid, drum&bass és dubstep stílusokban zenélő előadót is meg lehet majd hallgatni. A négy napon és négy éjszakán át tartó fesztivál pontos, órákra lebontott programját rövidesen közzéteszik. A napijegyek és bérletek megvásárolhatók az untold.com honlapon.

 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír