Újabb igazi operettélmény a Bánffy-palotában

Az elmúlt évek pozitív visszajelzései után idén is megtartják az annak idején hagyományteremtő szándékkal megszervezett Bánffy palotakoncertet, amely immár a hatodik kiadásához érkezett. A Művészeti Múzeumnak is otthont adó Bánffy-palota hangulatos udvarában az operett idei ünnepét július 7-én szervezik.

A rendezvény díszmeghívottja a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán operaénekesnő, Miklósa Erika, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Az est házigazdája a kolozsvári születésű Fodor Réka színművész, a Nagyváradi Szigligeti Társulat tagja. Fellépnek Modra Noémi, Kerekes Mária, Dezső Ágota, Kolcsár Katalin, Pataki Adorján, Rétyi Zsombor, András Gábor-Róbert, Rigmányi István, Pleşa Róbert énekművészek.

Az elismert szólisták mellett magas színvonalú kamarazenekar – hangversenymester Gyenge Zoltán Balázs – és kiváló balettkar – koreográfus Jakab Melinda – teszi teljessé az élményt.

A helyszín tehát a Bánffy-palota udvara, az időpont pedig július 7., vasárnap 19 óra. Jegyeket a Rex Pizzázóban (Bolyai utca 9., hétfő–vasárnap 12–21 óra között) és a Művészeti Múzeum jegyirodájában (Bánffy-palota) lehet vásárolni, továbbá online az www.eventbook.ro oldalon. A normál jegyár 80 lej, a VIP-jegyek (kizárólag online) 200 lejbe kerülnek – ezért exkluzív hely jár az erkélyen, korlátlan borfogyasztással. A helyek száma korlátozott.