U FC: a kilencedik siker

U FC: a kilencedik siker
A negyedosztályú Kolozsvári U FC labdarúgócsapata a Iuliu Haţieganu Egyetemi Sportparkban immár kilencedik felkészülési találkozónál tart, s eddig 100%-os a teljesítménye. Szerdán a III. ligás Dési Egyesülés volt a szenvedő fél.

(erkedi, póka)

Ezen a mérkőzésen tért vissza a pályára szinte féléves kihagyás után a sérüléséből felgyógyult veterán Alex Păcurar.

Szünetben még 1–1 volt az állás, Dorin Goga góljára ugyanis Antonio Giurgean egy percre rá válaszolt. A második játékrészben azonban parádéztak a fekete-fehérek, a csereként beállt Moşuţi és Fodor volt eredményes, Goga pedig kapáslövéssel duplázott, 4–1 lett a végeredmény.

A 10. barátságos mérkőzésnek is a Babeş-park ad otthont, szombaton 13 órai kezdettel a II. ligában az élvonalba jutásért harcoló Szatmárnémeti Olimpia lesz az ellenfél.

Marius Popescu és Szilágyi Zsolt a következő csapatot szerepeltette: Man – Budăcan, Morar, Irimie, Hâmpea – Rogozan, Fizeşan – Chiorean, Goga, Hordouan – Seck; játszott még: Rus (kapus), Potcoavă, Moşuți, Păcurar, Fodor, Budin, Telcean, Dan, Petrișor és Pintea.

A Dési Egyesülés az elmúlt napokban a Déscichegyi SK (IV. liga) együttesével játszott ellenőrző meccset a nagyiklódi új stadion pályáján. A felsőbb osztályú gárda 3–0 (2–0) arányban győzött Giurgean és Alex Blaj (2) góljaival.

promedtudo2Hirdetés