Továbbjutás a röplabda Román Kupában

Továbbjutás a röplabda Román Kupában
A női röplabda Román Kupa nyolcaddöntőjében a Kolozsvári U NTT Data a Horia Demian Sportcsarnokban a Jászvásári/Iaşi-i Penicilinát fogadta, s az előzetesen kisebb eséllyel indult hazai gárda továbbjutott.

A végeredmény 3:1 (14, 15, –24, 14) volt a kolozsváriak javára. A harmadik, lazábbra hagyott szettet leszámítva a Ciprian Dârnescu edzette lányok uralták a mérkőzést. A kolozsváriak legjobbja, a csapatkapitány Raluca Bucur 22 pontot szerzett, a vendégektől és Andra Streşină és Maria Graboveckaja 11 pontig jutott.

Az U NTT Data számára bajnoki találkozó következik, az A1-osztály harmadik fordulójában szombaton Bákóban játszanak a helyi Ştiinţával.

A másik mérkőzésen: • Bukaresti Dinamó–Temesvári Agroland 0:3 (–19, –20, –20). A Lugosi MSC és a Marosvásárhelyi Medicina ISK erőnyerőként jutott tovább az első szakaszból.

A második szakasz meccseit november 29-én, a visszavágókat 2018. január 17-én bonyolítják le. A párosítás: Lugos–Târgoviştei MSC, Balázsfalvi Volei-Alba–Medicina, Bákó–U NTT Data és Agroland–Bukaresti MSC.

promedtudo2Hirdetés