Szervusz, Kolozsvár! Ingyen fuvart kínál a Clever Taxi a kolozsváriaknak

Szervusz, Kolozsvár!  Ingyen fuvart kínál a Clever Taxi a kolozsváriaknak
A Clever Taxi, a Romániában legelterjedtebb e-taxirendelő alkalmazás, ötéves születésnapja alkalmából ajándék utalvánnyal hálálja meg a kolozsváriak hűségét. Kolozsvár volt a második város, ahol teret hódított ez a taxis app/alkalmazás. A vállalat 10 millió fuvart bonyolít le a kincses városban, és ezt díjmentes fuvarok felajánlásával ünnepli, amelyet minden kolozsvári igénybe vehet, nemcsak az alkalmazást eddig letöltő 80 ezer felhasználó.

Az évfordulós ajándék bármely felhasználónak szól, akinek használati jogosultsága van az ügyfélfiókhoz társított bankkártyához. Az ingyen fuvarhoz a felhszanálóknak hozzá kell adniuk a Fizetési módok/Metode de plată kiválasztásakor az Ajándékutalvány/Voucher kódját: ServusCluj. A díjmentes utazás felős határa 15 lej, a kódot pedig mától február 15-ig lehet felhasználni. A sofőröknek nem kell aggódniuk, mert az ingyenes szállítás értékét a Clever Taxi visszatéríti nekik, a szállítási költség ellenértéke pedig a kifizetést elfogadó számláján jelenik meg a Clever Taxi Driver alkalmazásban.

A Clever Taxi az első romániai e-taxirendelő alkalmazás, amely bevezette az alkalmazáson keresztül történő fizetést négy éve. Kolozsvár egyike azoknak a városoknak, ahol a legrövidebb időn belül az ügyfelek és a taxisofőrök is ezt a lehetőséget választották. Az alkalmazáson keresztül történő fizetésre csak Kolozsváron és Bukarestben van lehetőség.

Már a cég beindulásakor a prioritások között szerepelt a forgalom optimalizálása, az ügyfelek és legközelebbi taxisofőrök közötti kapcsolatteremtés, a biztonságos, hatékony és gyors szolgáltatás felajánlásával. A kolozsvári Clever Taxi sofőrök átlagértékelése 4,9/5, válaszadási idejük 7 másodperc, átlagtávolságuk pedig 600 méter.  

2017 nyara óta a cég része a Daimler Mercedes cégcsoportnak, amely Európaszerte hasonló megoldásokat kínál a közlekedés korszerűsítésének ösztönzése érdekében. 

A Clever Taxiról
A Clever Taxi alkalmazás 100 százalékig román fejlesztés, az első e-taxirendelő alkalmazás az országban, amely egyaránt lehetőséget biztosít készpénzes és az alkalmazáson keresztül történő bankkártyás fizetésre. A Clever Taxi az ország 20 városában hozzáférhető és 600 ezer felhasználója van, 2012-es októberi beindulása óta 80 millió fuvart bonyolított le.