Szabadfogású birkózás: Ismét országos bajnok a dengelegi ifi

Szabadfogású birkózás: Ismét országos bajnok a dengelegi ifi
Sikeres esztendőt zárnak az idén is a Kolozsvári Jövő ISK szamosújvári szakosztályának fiataljai. A múlt napokban még egy országos bajnoki címmel gazdagodott az amúgy is kiváló mérleg.

ERKEDI CSABAA Buziásfürdőn rendezett országos ifi IV. bajnokságon figyelemreméltó eredményt értek el a Szamos menti fiatalok. Közülük is magasan kiemelkedik a dengelegi iskola 8. osztályos tanulója, Florin Dreve, aki a bánsági üdülőhelyen sorra került rendezvényen első helyen végzett a 85 kilósok versenyében. Az idei tavaszon a 73 kilósoknál volt országos első a válogatott hasonló korú bővített keretébe besorolt diák.E hétvégén, pontosabban, szombaton november 5-én Valentin Sătmărean szamosújvári edző tanítványai Bukarestben szerepelnek a Román Kupa keretében, ahol  az ugyancsak dengelegi Augusta Cuc éremesélyesnek indul.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Sport
Már hagyományossá vált, minden évvégén Herkulesfürdőn megrendezik a Herkules Kupa szabadfogású birkózóversenyt. Az is már megszokottá vált, hogy a Cserna-völgyi sporteseményt megtisztelik a Kolozsvári Jövő ISK nagyiklódi szakosztályának fiataljai is.
Sport
Ismét jó híreket kaptunk a Kolozsvári Jövő ISK birkózó szakosztályától. Ahogy közeledünk az évvége felé, annál jobb eredményeket érnek el Vasile Popuţa és a szamosújvári Valentin Sătmărean edzők fiatal tanítványai.
Sport
A Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) szabadkártyájával együtt hét kvótát szereztek a magyarok a párizsi olimpiára, így a vegyes csapatversenyben is indulhatnak.
Sport