Sporthírek röviden

Sporthírek röviden

MALLORCAI TENISZTORNA: BABOS PÁROSBAN IS AZ ELSŐ FORDULÓBAN BÚCSÚZOTT

A második helyen kiemelt Babos Tímea, Andrea Hlavackova magyar, cseh duó két játszmában kikapott a Mariana Duque-Marino, María Irigoyen, kolumbiai, argentin kettőstől a 250 ezer dollár összdíjazású mallorcai füvespályás női tenisztorna keddi játéknapján, a párosok nyolcaddöntőjében. Babos hétfőn a cseh Kristyna Plískovával szemben búcsúzott az egyes első fordulójában.

Eredmény, páros, nyolcaddöntő (a torna honlapjáról): Duque-Marino, Irigoyen (kolumbiai, argentin)–Babos, Hlavackova (magyar, cseh, 2.) 6:3, 7:5.

EURÓPA LIGA: ZÁRT KAPUS LESZ A BEITAR–VASAS MECCS

Zárt kapuk mögött rendezik a Beitar Jeruzsálem–Budapesti Vasas FC mérkőzést a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. Az angyalföldi klub honlapjának keddi beszámolója szerint a párharc jövő csütörtöki első mérkőzésén azért nem lehetnek nézők, mert az európai szövetség (UEFA) most lépteti életbe egy korábbi büntetését az izraeli klubbal szemben. A Beitart szurkolói rendbontás miatt szankcionálták. A Vasas FC figyelmezteti szurkolóit, hogy ne utazzanak el a mérkőzésre, mert természetesen ők sem vásárolhatnak belépőt. A párharc továbbjutója az albán Partizani vagy a bolgár Botev Plovdiv csapatával játszik majd a selejtező második körében.

A Budapesti Honvédnak a Bajnokok Ligája-selejtező első, és továbbjutás esetében a második fordulójában ugyancsak egy korábbi zárt kapus büntetés életbe léptetése miatt kell üres lelátók előtt játszania a hazai mérkőzését.