Rendezvényajánló

A REMÉNYIK SÁNDOR GALÉRIA (Kossuth/1989. December 21. utca) ad otthont december 14-én, szerdán délután 5 órától a  kolozsvári evangélikus gyülekezet Colloquia Familiaria – Meghitt beszélgetések sorozat újabb alkalmának, amelynek keretében Zsigmond Emese, a Napsugár és a Szivárvány gyermeklapok főszerkesztője beszélget Jancsik Pál és Krajnik Nagy Károly szerzőkkel nemrég megjelent gyermekkönyveikről. A Kedvük ragyog, mint az ég és a Kicsi Flóra varázstála című könyvekből Szabó Kinga zenésített meg és gitárkísérettel ad elő néhány verset, de a kicsi olvasók is elmondhatják, felolvashatják kedvenc költeményeiket. A kettős könyvbemutató dedikálással zárul.

*

SZÉKELY ÁRPÁD Bucsecs (Erdély délkeleti bástyája) című könyvének vetítéssel és élménybeszámolóval egybekötött bemutatójára várják az érdeklődőket december 13-án, kedden délután 6 órától a Sapientia EMTE aulájában (Tordai út 4. szám).

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír