Online is lehet pályázni a Zöld ház programra

Online is lehet pályázni a Zöld ház programra
Online is benyújthatják kérvényeiket, akik támogatásra szeretnének pályázni a Zöld ház program keretében, így elkerülhetővé válnak az óriási sorok, amelyek kialakultak a legutóbbi pályázati ciklusban – jelentette be mai besztercei sajtótájékoztatóján Graţiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter.

„Idén be kell pótolnunk egy évnyi Zöld ház programot, a 2016-os esztendőről van szó, ami sajnos ebből a szempontból is katasztrofális volt. A pillanatnyi állás az, hogy megvizsgáltak minden, a Zöld ház program keretében benyújtott iratcsomót, és 99 százalékukat jóvá is hagyták. Felgyorsítottuk a lakossággal való együttműködést. A Zöld ház program most útjára indítandó finanszírozási útmutatója egy sor procedúrát javítani fog, szeretnénk, ha a polgárok a szükséges iratcsomó egy részét online is be lehessen nyújtani, ahogyan az a Roncs- és a Roncs plusz program esetében történik” – fejtette ki a környezetvédelmi tárca vezetője.

Hozzátette: a személyes adatokat másolatban kell majd benyújtani a Környezetvédelmi Alaphoz (AFM).

 

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír