Nyerj belépőt az Interferenciák A légbenjáró előadására!

A 9. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztiválon a kolozsvári Lucian Blaga Nemzeti Színház társulata november 7-én játssza A légbenjáró című előadást Tompa Gábor rendezésében.

A főszereplő Bérenger, egy idealista, egy művész, aki szereti az életet, az embereket, a fényt, hirtelen felfedezi, hogy tud repülni, ugyanolyan könnyedséggel, mint ahogy jár, ahogy lélegzik. Naivságában azt hiszi, hogy a családja és mindenki más is vele tud repülni, hogy megértik, hogy „megtalálják az utat, az elfelejtett utat”; elég lenne, ha csak visszaemlékeznének rá – áll a szinopszisban. 

A kulturális intézmény médiapartnereként a Szabadság két páros belépőt sorsol ki az előadásra azok között, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy melyik színház társulata játssza az előadást. 

Ha tudod a választ, nem kell mást tenned, mint elküldened az office@szabadsag.ro emailcímre a neved és telefonszámod kíséretében, október 24-én 14 óráig. Ha te leszel a szerencsés nyertes, válaszemailben értesítünk a tudnivalókról!