Megtalálták az eltűnt nyolcéves kisfiút, holtan (FRISSÍTVE)

Megtalálták az eltűnt nyolcéves kisfiút, holtan (FRISSÍTVE)
Holtan találtak rá kedden apja kocsijának hátsó ülésén arra a nyolc éves kisfiúra, akinek eltűnéséről július 25-én értesítették a rendőrséget. Úgy tűnik, a gyereket leszúrták, a rendőrség az apa után nyomoz, ő az első számú gyanúsított. Egyes források azt sem tartják kizártnak, hogy a férfi öngyilkosságot követett el a közeli erdőben.

Az autóra a Kolozs megyei Alsófüle és Oláhléta közötti útszakaszon találtak rá kedden. A nyolcéves Takács György eltűnését édesanyja jelentette, aki elmondta: fia szombat este 22 óra 20 perckor édesapjával távozott, s azóta nem tudta felvenni a kapcsolatot egyikükkel sem. Az apuka egy szürke színű Dacia Logan MCV Stepway gépkocsit vezetett, rendszáma CJ-20-FYU.

Egyes sajtóértesülések szerint a kisfiú Magyarországon vakációzott az édesapjával, ezt azonban cáfolni látszik az a tény, hogy a gyermek útlevele az édesanyánál volt. A szülők már korábban elváltak, a kisfiút az édesanyja nevelte.

***23:36 -  Ma este a rendőrök megtalálták a kisfiú édesapját, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A férfi Alsófüle faluban rejtőzködött, ám a kutyákat, drónokat és helikoptert is bevető rendőrök rátaláltak. Elfogásának pillanatában Takács György öngyilkosságot próbált elkövetni, pontosabban fel akarta vágni a vérereit. A férfit a sürgősségre szállították, az éjszakát az egészségügyi intézményben tölti, majd kihallgatják az ügyészek.