Megmarta a vipera

Megmarta a vipera
Az Arad megyei kórházba utalták be azt az 52 éves férfit, akit az autó motorháztetője alól kimászott vipera mart meg. Az áldozat a motor olajszintjét ellenőrizte szolgálati haszongépjárművén, amikor a motorháztető alól előbújt a mérges kígyó.

A család rögtön hívta az 112-es sürgősségi hívószámot, és egy mentő az aradi megyei kórház sürgősségi osztályára szállította, ahol beadták neki a viperamarás elleni szérumot.

„A pácienst az aradi kórház sürgősségi osztályára szállították, és orvosok beadták neki a viperamarás elleni szérumot. Jelenleg állapota stabil, orvosi megfigyelés alatt áll a kórház intenzív osztályán. Tudatánál van, önállóan lélegzik. Még néhány napig bent marad” – nyilatkozta Simina Roz, az aradi megyei kórház szóvivője.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Hivatalos panaszt tett az Advocacy Group for Freedom of Identity (AGFI) jogvédő szervezet az Országos Diszkriminációellenes Tanácsnál (ODT), derül ki a szerkesztőségünkhez eljuttatott közleményből. A panaszban arra hívják fel a figyelmet, hogy a magyar tannyelvű érettségizők bizonyos csoportjait indokolatlan megkülönböztetés érte a 2024. július 2-i román nyelv és irodalom érettségi vizsga során.
Közhír