Még két napig igényelhető a Szülőföldön magyarul támogatás

Még két napig igényelhető a Szülőföldön magyarul támogatás
Hamarosan lejár a Szülőföldön magyarul program 2017/2018-as évének leadási határideje. Március 14-ig fogadják az igényléseket a postai bélyegző dátuma szerint. A pályázati irodában már megkezdődött a feldolgozás, naponta több ezer igénylés érkezik.

Felhívják az új igénylők figyelmét arra, hogy amennyiben nincs, és nem is volt soha OTP bankszámlájuk nem kell nyitniuk egyet. Ha a támogatást megítélik nekik, akkor az OTP Bank automatikusan számlát nyit és bankkártyát állít majd ki a nevükre, és értesítik majd őket arról, hogy hol és mikor vehetik azt át.

Ugyanakkor arra kérnek mindenkit, hogy amennyiben több gyermek után igényelik a támogatást minden gyermeket egy igénylőlapra tűntessenek fel és egyazon borítékban küldjék a mellékletekkel együtt.

Ha valaki véletlenül kifelejt egy dokumentumot az igénylési csomagból, és észreveszi a mulasztást a hiánypótlások időszaka előtt, akkor azt egy borítékban elküldheti a pályázati iroda címére.

Amennyiben a pótolandó dokumentum iskolai igazolás, úgy kérjük vagy a szülő, vagy a gyermek személyi számát (CNP) ráírni a hátoldalára a könnyebb azonosítás végett. A borítékra, kérik ráírni: hiánypótlás.

Kérdéseikkel forduljanak a pályázati irodához a 0266-244 450 telefonszámon. Figyelembe véve, hogy az igénylések teljes feldolgozottságára csak hónapok múlva lehet számítani, arra nézve, hogy megérkezett-e a pályázatuk nem tudnak válaszolni, de bármilyen más kérdésre útbaigazítással szolgálhatnak az iroda munkatársai.

varosnapokHirdetés