Koronavírussal fertőződött meg Antal Géza

Koronavírussal fertőződött meg Antal Géza
Az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének ügyvezető elnöke a Facebook közösségi portálon hozta a közvélemény tudomására: pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A Kolozs Megyei Tanács frissen megválasztott és beiktatott RMDSZ-es tagja közölte: Pénteken délután, a megyei tanács alakuló ülését követően, stressz-levezetőként segített felásni a kertet. Kiizzadt, majd megfázott, bedugult az orra, köhögni kezdett.

A jelenlegi körülmények miatt a politikus elment koronavírus-tesztre, amelynek pozitív lett az eredménye.

„Lehet, hogy ha nem fázom meg tünetmentesen lehúzom, lehet, hogy így is, úgy is kiütött volna rajtam. Ami megnyugtat viszont, hogy itthon ültem egész hétvégén, mert éreztem, hogy valami nincs rendjén, s így nem adtam tovább a fertőzést. Egyelőre jól vagyok, ízületi fájdalmakkal, orrdugulással és lankadozó munkakedvvel töltöm a kötelező 14 napot itthon! Ismerőseimet, barátaimat és mindazokat, akikkel az elmúlt napokban találkoztam, értesítettem. Azokat is, akik nem esnek a direkt kontakt kategóriába a jelenlegi közegészségügyi előírások értelmében. Vigyázzunk egymásra, ez az egyetlen dolog, amit mindannyian biztosan meg tudunk tenni!” – írja a közösségi oldalon található profilján Antal Géza.

Mint ismeretes, szombaton Horváth Anna volt kolozsvári alpolgármester jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal.

(Fotó: Antal Géza Facebook-profilja)