Kedvezményes repülőjegyek európai, közel-keleti célállomással

Kedvezményes repülőjegyek európai, közel-keleti célállomással
A kolozsvári nemzetközi reptér közzétette a 2021-es téli és a 2022-es nyári szezonra érvényes kedvezményes ajánlatait európai és közel-keleti célállomásokkal. Akad köztük olyan is, ahol egy jegy lefoglalása mindössze húsz lejbe kerül személyenként.

A Wizz Air légitársaság Kolozsvárról a következő kedvezményes járatokat ajánlja: 49 lejtől kezdődő  áron Barit (Olaszország) és Larnacat (Görögország); 69 lejtől kezdődő  áron Bécset (Ausztria), Frankfurtot (Németország), Eindhovent (Hollandia), Barcelonát (Spanyolország) és Malagát; 99 lejtől kezdődő áron Brüsszelt (Belgium), Lyont, Párizst (Franciaország), Berlint, Dortmundot, Memmingent, Nürnberget (Németország), Tel Avivot (Izrael), Cataniát, Milánót, Bergamot, Rómát, Velencét (Olaszország), Malmőt (Svájc), Birminghamet, Doncastert (Anglia).

A Blue Air légitársaság ajánlja a legkedvezőbb áru utazásokat, a legolcsóbb jegyet 20 lejért kínálja Konstancára. Ezen kívül 112 lejtől kezdődő jegyárat kínál Amszterdamba (Hollandia). Továbbá 78 lejtől kezdődő áron utazhatunk a légitársasággal Barcelonába és Párizsba. Milánóba pedig 116 lejes kezdőárat szabtak meg. A Hisky légitársaság 40 eurós kezdőárat ajánl Dublinba (Írország), illetve 55 eurós árat Lisszabonba (Portugália). A Ryanair mindössze 5 euróért visz majd el Londonba. A Lufthansa légitársaság 52 eurós árat szabott meg a Münchenbe és Frankfurt Main-ba (Németország) közlekedő járataira. A Turkish Airlines 124 euróért visz el Isztambulba, a Lot Poisch Airlines pedig 62 euróért Varsóba.

A román légitársaság, a Tarom 58 euróért, míg a Blue Air légitársaság mindössze 40 lejért repít el bárkit Bukarestbe. Az Animawings légitársaság a napsugaras Zanzibárba, Dubaiba vagy Hurghadába kínál kedvezményes ám korlátozott számú utazást a téli szezonra.

A légitársaságok figyelmeztetnek, ahhoz hogy kedvezményes áron juthassanak hozzá a jegyhez, idejében le kell azokat foglalni. További részletek olvashatók a légitársaságok honlapján: wizzair.com, flyblueair.com, hisky.aero, turkishairlines.com, lufthansa.com, lot.com, ryanair.com, animawings.com.

Az utazási feltételekről a külügyminisztérium honlapján – mae.ro/travel-conditions – lehet tájékozódni. Visszatéréskor figyelni kell az egészségügyi minisztérium (ms.ro), a belügyminisztérium (mai.gov.ro) és az Országos Közegészségügyi Intézet (cnscbt.ro) honlapján közzétett információkra. 

A reptér ugyanakkor felkéri utasait, hogy a koronavírus járvány miatt tartsák be a távolságtartásra és a kötelező maszkviselésre vonatkozó rendeleteket, és kövessék a reptér vagy a légitársaságok alkalmazottainak utasításait.