Gyermeknapi barangolás meseországban a Puck Bábszínházzal

Gyermeknapi barangolás meseországban a Puck Bábszínházzal
A Barangolás meseországban nevet viselő programsorozat szervezői idén is gyermeknapi ünneplésre hívják a kolozsváriak apraját és nagyját. A korábbi évektől eltérően a rendezvény idén két napos lesz, így június 1-jén és 2-án is lehetőség van arra, hogy különböző programokkal ünnepeljük a gyermekeket és az ő varázslatos világukat – olvasható a Puck Bábszínház közleményében.

Mint írják, a Sétatéren a Kaszinó térségében bábszínházi előadások és koncertek, illetve kolozsvári diákcsapatok népi és zenés előadásai láthatók. Emellett a két nap során a kicsik olyan műhelyfoglalkozásokon vehetnek részt, ahol kipróbálhatják az origami-készítést, a kerámiafestést, különböző társasjátékokat és sok más érdekes tevékenységet.

A Barangolás meseországban rendezvénysorozat részeként a Puck Bábszínház magyar tagozatának produkciói közül csütörtökön A brémai muzsikusok című előadás tekinthető meg délután 5 órától, míg pénteken a Plüm-Plüm kalandjait nézhetik meg az érdeklődők délelőtt 11 órától.

Az előadásokra és koncertekre a Kaszinó előtti színpadhoz várják az érdeklődőket, a népi koncertek és táncok a Kaszinó épületében, a műhelyfoglalkozások pedig az épület mögött és a sétányokon zajlanak majd. A közleményben kiemelik: a belépés minden programpontra ingyenes.

A gyermeknapi barangolásról további részletek a teatrulpuck.ro honlapon, a Puck Bábszínház Facebook-oldalán, valamint a Facebook-eseménynél böngészhetők. 

varosnapokHirdetés