A fülemüle előadással ünnepli a gyermeknapot a színház

Ritkán van lehetőség meseszereplők szemébe nézni, és olyasmiket megtudni róluk ‒ vagy akár az őket megformáló színészekről ‒, amik az előadásból nem derülnek ki. A SZÍNes HÁZI Gyermeknapon most mindez lehetséges lesz.

Június 1-jén, szombaton este 6 órakor látható A fülemüle című előadás a színház nagytermében, amit interaktív aláírásgyűjtő játék követ. Az előadás után a szereplők az emeleti előcsarnokban várják a kicsiket és nagyokat. Bármilyen kérdést fel lehet tenni a szereplőknek vagy az őket alakító színészeknek, és válaszaik mellé aláírásokat is adnak. Az összes aláírás összegyűjtése után jutalom várja a résztvevőket. A mesés, kalandos találkozások mellett színező, arcfestő és hajfonó sarok is lesz.

Az előadás rendezője Traian Savinescu, a produkció létrehozásában közreműködött továbbá Bocskai Gyopár díszlet- és jelmeztervező, Pál Petra zeneszerző, Sinkó Ferenc koreográfus. Az előadásban szereplő zenészek: Iasmina Palage (fuvola) és Kiss Dávid (ütőhangszerek). Az előadáshoz a bábokat Cristina Sandu készítette.

Az előadás címszerepét, a mesebeli fülemülét Román Eszter alakítja, további szerepekben Buzási András, Albert Csilla, Kardos M. Róbert, Gedő Zsolt, Orbán Attila, Farkas Loránd, Csutak Réka, Laczkó Vass Róbert, Laczó Júlia, Varga Csilla, Balla Szabolcs, Marosán Csaba, András Gedeon, Daradics Hannah és Pánczél Lilla látható.

A fülemüle című előadásra jegyek vásárolhatók a színház jegypénztárában (hétköznap 10 és 14 óra között), valamint online a huntheater.biletmaster.ro weboldalon.

Az előadásra családi jegyakciót hirdettek: ha valaki legalább két gyermekjegyet vásárol, akkor a két felnőtt jegye is fejenként csak 40 lejbe kerül a szokásos 60 lej helyett. A jegyakcióról bővebb információért a +40 748 014194-es telefonszámot vagy a +40 755 145203-as telefonszámot lehet hívni reggel 10 és délután 2 óra között.