Focihírek röviden

Focihírek röviden

ÚJABB VÁLOGATOTT MECCS A KOLOZSVÁR ARÉNÁBAN

A román labdarúgó válogatott nemcsak a Dánia elleni világbajnoki selejtezőn játszik a Kolozsvár Arénában, hanem egy barátságos mérkőzést is itt bonyolítanak le – közölte a szakszövetség. Az előkészületi meccsen Chile lesz az ellenfél 2017. június 13-án, három nappal a lengyelek elleni vb-selejtezőt követően. Tizenöt hónap alatt ez a negyedik alkalom, hogy a kincses városban játszanak címeres mez viselői a Spanyolország elleni barátságos mérkőzés (0–0) és két vb-selejtező, Montenegró (1–1) és Dánia után – utóbbi találkozó március 26án esedékes.

U FC: KIÜTÉSES GYŐZELEM

Hatodik előkészületi mérkőzésén nagy különbségű győzelmet aratott a negyedosztályú Kolozsvári U FC labdarúgócsapata, ellenfele ezúttal a III. ligás Marosújvári SK volt. A Iuliu Haţieganu Egyetemi Sportparkban 5–0-ra nyertek a házigazdák. Gólszerzők: Iuliu Haţiegan, Darius Hâmpea, Adrian Pintea, tovább Florin Fizeşan 2, a második 11 m. A következő barátságos meccs szintén a Babeş-parkban esedékes: szombaton 12 órakor a szintén III. ligás Nemeszsuki Egyesülés.

Marius Popescu és Szilágyi Zsolt a következőket szerepeltette:

Első félidő: Pop – Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu – Rogozan, Budin – Goga, Haţiegan, Hâmpea – Lemac. Második félidő: Pop – Potcoavă, Morar, Irimie, Hâmpea – Fizeşan, Fodor – Chiorean, Goga, Hordouan – Pintea.