Egy nő holttestére bukkantak egy katonai egység udvarán

Egy nő holttestére bukkantak egy katonai egység udvarán
Rothadásnak indult női holttestre bukkantak egy Temes megyei katonai egység udvarán. A temesvári katonai ügyészség eljárást indított az ügyben. A holttestet hétfő délután találta meg Lugoson, a Temesvári úton található katonai egység egyik alkalmazottja az udvaron, a zöldövezetben.

A rendőrök és a temesvári katonai ügyészség ügyészei rögtön kiszálltak a helyszínre, a vizsgáltok során pedig megállapították, hogy egy női holttestről van szó, ami előrehaladott rothadásnak indult.

A katonai ügyészek által indított eljárás keretében adatokat kértek a Temes megyei rendőrségtől az elmúlt időszakban Lugoson eltűnt személyekről, és úgy gondolják, hogy a katonai egység udvarán megtalált holttest egy 75 éves nőé.

Családja jelentette az eltűnését, és nem tért többé haza.

A törvényszéki orvostani intézet orvosai felboncolják a holttestet, hogy megállapítsák a halál pontos okát. A katonai ügyészek pedig azt próbálják felderíteni, hogyan került a nő a katonai egység udvarára, hiszen az intézményt állandó jelleggel őrzik.
promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír