Díjazták Szilágy megye legjobb sportolóit

A zilahi polgármesteri hivatal gyűléstermében rendezett év végi kiértékelő gálán minden sportág legjobbjait jutalmazták.

ERKEDI CSABA

Az esztendők során kiváló eredményeket elért röplabda legjobbjának a MRK kiváló játékosát, Răzvan Mihalcea válogatottat kiáltották ki. Az ő értékes hozzájárulásával nyerték meg 2016-ban a Román Kupát és végeztek a második helyen az A1-osztályban. Mihalcea öt éve játszik a szilágysági együttesben, és a válogatottban is szerepet vállalt az Eb-selejtezők keretében. Vele együtt díjazták edzőjét, Marian Constantint is.

Ami a csapatjátékokat illeti, a most záruló esztendőben első helyen éppen a MRK röplabdázói vannak. Őket követi sorrendben a Gheorghe Tadici érdemes edző által vezetett zilahi kézilabdaklub női csapata, míg a harmadik hely az idei őszön jól szereplő Zilahi FC labdarúgóinak jutott. Mindhárom alakulat pénzügyi támogatásban is részesült a Szilágy megyei sportigazgatóság részéről.

Szilágy megye legjobb sportolója címet Paula Todorannak, a Zilahi MSC atlétájának ítélték oda, aki sorozatban negyedszer nyeri el e fontos díjat. Az idén részt vett a Rio de Janeiróban tartott olimpiai játékokon is.