CFR 1907: véget ért a spanyol portya

CFR 1907: véget ért a spanyol portya
A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgócsapatának utolsó felkészülési eredménye: a Spanyolhonban edzőtáborozó vasutasok kiütéssel győztek vasárnap délután is, 3–0 volt a végeredmény a kínai Beijing Rehne csapata ellen.

A gólokon a friss szerzemény Alexandru Ioniţă II., a francia Billel Omrani és Sebastian Mailat osztozott.

Dan Petrescu csapata: Arlauskis – Peteleu, Vinícius, Andrei Mureşan, Camora – Cúlio, Djokovics – Ioniţă, Omrani, Mailat – Ţucudean.

Az együttes mondhatni tökéletes mérleggel zárt, 6 mérkőzésből ugyanannyi győzelem, 20 találat, egyetlen kapott gól. A vasutasok 4–0-ra győztek a spanyol CD Castellon, 3–1-re az osztrák Bécsi Rapid, 1–0-ra a német Borussia Mönchengladbach U23-as csapata, 3–0-ra a magyar NB I-ben második helyen álló Székesfehérvári Videoton FC, 6–0-ra a moldáv FC Sfântul Gheorghe ellen.

A legtöbb gólt Ciprian Deac szerezte (5), a további sorrend: Costache 3, Mailat, Păun és Ioniţă 2–2, Hoban, Cúlio, Coman, Balde és Omrani 1–1, ezenkívül a spanyol együttes lőtt egy öngólt.

A CFR 1907 hétfőn visszatért Kolozsvárra, és készül a jövő hétfői, február 5-i 23. fordulóban esedékes bajnoki mérkőzésre a Chiajnai Concordia ellen (Dr. Constantin Rădulescu Stadion, 20.45 óra).