Barátságos meccsek a Babeş-parkban

Barátságos meccsek a Babeş-parkban
A kolozsvári Iuliu Haţieganu Egyetemi Sportpark a hétvégén két barátságos focimérkőzésnek adott otthont.

 (erkedi, póka)

Zilahiak döntetlenje

Egyre-másra játssza a kolozsvári pályákon az ellenőrző találkozókat a III. ligában szereplő Zilahi FC együttese. A szilágyságiak „kibérelték” a Babeş-park 4-es pályáját, ahol az idei tél harmadik barátságos mérkőzését bonyolították le a múlt hétvégén. Costică Olariu kolozsvári edző tanítványainak ellenfele ezúttal a tavaly nyáron a III. ligába feljutott Sülelmedi Jövő gárdája volt. A „hazaiaknak” csak döntetlenre tellett, végül is meg kellett elégedniük az 1–1 (0–0)-s eredménnyel. A keret minden tagja szóhoz jutott. A zilahiak gólját Florin Istrate rúgta, ő eddig minden barátságos meccsen betalált az ellenfél kapujába.

Február 15-én, szerdán 12 órai kezdettel a Zilahi FC a Kolozsvári U FC együttesével játszik, ugyancsak a Iuliu Haţieganu Egyetemi Sportparkban. Ezúttal mint vendég.

Mesterhármas Rareş Takacsnak

A negyedosztályú Kolozsvári U FC harmadik edzőmérkőzésén is győztesen hagyta el a pályát: 3–2 (2–2) arányban legyűrte a III. ligás Alsógáldi Ipart. A fordulatos összecsapás hőse a kolozsváriak mindhárom gólját elérő Rareş Takacs volt.

Végeredmény: • U FC–Alsógáld 3–2 (gól: Takacs 3 – 43., 45. + 2. és 62. perc, a harmadik 11 m, illetve David – 24. és Cernea – 45. + 3. perc, 11 m).

Marius Popescu és Szilágyi Zsolt a következő csapatot szerepeltette:

Első félidő: Man – Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu – Giurgiu, Rogozan – Salcău, Haţiegan, Takacs – Lemac. Második félidő: Man – Fizeşan, Ionescu, Irimie, Manu – Giurgiu, Budin – Takacs, Haţiegan, Hâmpea – Lemac. Játszott még: Rus (kapus), Pintea, Costea, Potcoavă, Moşuţi, Fodor, Paşca.Az előkészület sorában következik a már említett zilahiak elleni találkozó.