Az Apáczai befogad – Apáczais Nyílt Nap

Az Apáczai befogad – Apáczais Nyílt Nap
Az Apáczai Csere János Elméleti Líceum nyílt napot szervez a Kolozs megyei nyolcadikos diákok és szüleik számára február 20-án, szerdán 17-20 óra között.

A találkozó célja a nyolcadikosok ismerkedése, kapcsolatépítése, az iskola bemutatása, a továbbtanulási lehetőségek ismertetése. Szeretettel hívják és várják a 8. osztályos diákokat osztályfőnökük vagy szüleik kíséretében.

17 órakor az igazgató köszönti az érdeklődőket, majd levetítik az iskolabemutató filmet a díszteremben. 17.30 órakor interaktív tanösvényen lehet bejárni az iskola folyosóin és termeiben. Közben a szakok bemutatkozása zajlik az informatika laborban, a természettudományi laboratóriumban, a közgazdasági szakteremben és az idegen nyelv szakteremben. 19.15 órakor Mit tudsz az Apáczairól? címmel csoportos kvízjáték kezdődik. 19.35 órakor Musical-részleteket ad elő az Apáczai-kórus. 19.45 órakor Az Apáczai befogad címmel közösségi játékot szervez az Apáczai Diáktanácsa.

Csoportos bejelentkezés esetén arra kérik az osztályfőnököket, kísérő tanárokat, hogy részvételi szándékuk jelzésekor küldjék el a diákok névsorát is az apaczaicj@gmail.com címre!