Hirdetések

Megemlékezés

Szomorú szívvel emlékezünk július 15-én
MÁTHÉ JÁNOSRA
halálának második évfordulóján. Emlékét szeretettel őrzi családja.

Részvét

Együttérzésünk KÓSA MÁRIA igazgató szeretett édesanyja elvesztése okozta fájdalmában. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A BRASSAI SÁMUEL ELMÉLETI LÍCEUM MUNKAKÖZÖSSÉGE.

Megemlékezés

Hatvan éves érettségi találkozónk alkalmával kegyelettel és szeretettel emlékezünk tanárainkra és elhunyt iskolatársainkra. A VOLT 3-AS SZÁMÚ KÖZÉPISKOLA (APÁCZAI) 1964-BEN VÉGZETT DIÁKJAI. (2)

Megemlékezés

Kegyelettel emlékezünk az 1995. július 11-én elhunyt
FUHRMANN KÁROLYNÉ
szül. ISZLAI ERZSÉBETRE.
Emléke legyen áldott. AZ ISZLAY CSALÁD. (1) 

Állás

A Kolozsvári Állami Magyar Színház munkatársat keres díszítői, valamint varrónői (szabász szaktudással) állás betöltésére (vizsga: augusztus 26-án).
Jelentkezés és részletes felvilágosítás a színház titkárságán naponta 9–16 óra között, illetve a 0264-593-465-ös telefonszámon. Önéletrajzokat a julia.boros@huntheater.ro, illetve az ana.hetman@huntheater.ro e-mail-címre lehet küldeni.

Szolgáltatás

Camerara über alles! – ha más nem, ez a vezényszó(halmaz) felkeltheti a kíváncsiságodat és segít téged kapcsolatfelvételre buzdítani: Varga Emőke, volt pedás évfolyamtársam és kórustársam, téged kereslek, hogy az énekkar alakulásának 40. évfordulóján, 2025. május 8. és 11. között együtt ünnepeljünk. A 0757-576888-as telefonszámon érsz el. Darvas Bea.

Megemlékezés

Ma öt éve vesztettük el a szeretett édesanyát, nagymamát és dédmamát,
KRASZNAI JULIANNÁT
(szül. Gálfi). 
Távozása pótolhatatlan űrt hagyott bennünk. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! AZ EMLÉKEZŐ CSALÁD.

Események

Camerara über alles! – ha más nem, ez a vezényszó(halmaz) felkeltheti a kíváncsiságodat és segít téged kapcsolatfelvételre buzdítani: Varga Emőke, volt pedás évfolyamtársam és kórustársam, téged kereslek, hogy az énekkar alakulásának 40. évfordulóján, 2025. május 8. és 11. között, együtt ünnepeljünk. A 0757-576888-as telefonszámon érsz el. Darvas Bea.

Gyászhír

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy drága halottunk, a szerető nagyapa, apa, férj, testvér és unokatestvér, 
SZABÓ BÁLINT,
nyugalmazott egyetemi tanár 
temetését július 3-án, szűk családi körben rendezzük meg.
 

Részvét

Megrendülten értesültünk volt kollégánk,
NÁNÓ CSABA
haláláról. A ma már többkötetes szerző első cikkei a Szabadságban jelentek meg, 1997-től-2000-ig pedig belső munkatársként tevékenykedett, több tudósítását, helyszíni riportját, interjúját közölte lapunk. Az együtt töltött évek alatt tisztességes, tehetséges, önzetlen kollégát ismertünk meg benne, emlékét szeretettel őrizzük.  A Szabadság munkaközössége, barátai őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak. Nyugodjék békében!

Gyászhír

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy életének 62. évében elhunyt
NÁNÓ CSABA,
újságíró, lapszerkesztő, 
a Szabadság, az Erdélyi Napló 
és a Krónika volt munkatársa. 
Temetése július 2-án, kedden délelőtt 11 órakor lesz a Házsongárdi temető kápolnájából, a református egyház szertartása szerint. A hozzátartozók kérése, hogy koszorú helyett a gyászolók egy szál virággal róják le kegyeletüket. Emléke szívünkben él! A GYÁSZOLÓ CSALÁD.

Megemlékezés

Kegyelettel emlékezünk az 1991. június 27-én elhunyt
FUHRMANN KÁROLY
ötvösművészre.
Emléke legyen áldott! AZ ISZLAY CSALÁD. (1)