Víz nélkül a Fântânele utca egy részén

Víz nélkül a Fântânele utca egy részén
A kora reggeli órákban még lehetett fogat mosni és zuhanyozni a Fântânele utcának a Kémia Intézet előtti részén, délelőtt kilenckor már nem – az útfelújítási munkálatokat végző cég egyik alkalmazottja a kelletténél mélyebbre hatolt a munkagéppel.

A dolgozók szerint sokszor megérzésükre hagyatkoznak, amikor ilyenszerű munkálatokat kell végezni. Elmondták, a Vízművek nem mindig ad pontos adatokat arról, hol találhatók a vízvezetékek, azaz nincs erre vonatkozó pontos térkép.

A Vízművek diszpécser szolgálatától megtudtuk: az üzemzavar másfél-két órát tartott, délre az ügyfelek számára visszaállították a vízszolgáltatást.

A környék lakói közölték a Szabadsággal: július második felében a dolgozók egy gázcsövet érintettek meg, akkor hosszú órákig szünetelt a Gázművek szolgáltatása.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

az év első hat hónapjában, az ezekben okozott kár összege több mint 155 millió lejre rúg – nyilatkozta vasárnap a Román Rendőrség gazdasági bűncselekményeket vizsgáló osztályának vezetője.
Közhír
Elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el vasárnap az Országos Hidrológiai és Vízgazdálkodási Intézet (INHGA) 25 megye folyóvizeire.
Közhír